vrijdag 29 augustus 2014

INSPIRATIE VOOR MIJN STUDENTENKAMER(TJE) | DEEL 3

I'm thinking about doing this with my bed...I'm so tired of dealing with my own bed! This might work until I can buy the bed I really want.

Ja, het studentenleven staat op het punt te beginnen. Erg spannend en alles, maar ik heb er ook echt onwijs veel zin in. Ik heb afgelopen week een introductiekamp gehad waar ik leuke workshops heb gehad en aardige mensen heb ontmoet. Des te meer ik zin heb om te beginnen! Naast al dat, heb ik dus nog steeds geen kamer gevonden. Ik ben op zich ook nog niet echt drastisch aan het zoeken, maar toch zou ik graag al wel een kamer willen hebben. Anderhalf uur rijden is toch best behoorlijk lang... Maar goed, tot die tijd heb ik weer een nieuwe inspiratie. Kan namelijk geen kwaad toch ;) Dit keer heb ik foto's opgezocht van het slaapkamergedeelte. Mooie witte lakens en leuke accessoires eromheen. Zoals jullie weten wil ik het dus heel back to basic houden met op sommige plekjes wat creatieve plekjes en dingetjes. 


The lovely home of a Norwegian bloggerGuest Blogger: How to Make your Small Bedroom Feel Larger | Home Staging, Home Organizing & Family Solutions, Stagetecture, LLC

Twee simpele witte kamers, super mooi. De linker kamer is echt heel mooi egaal wit met licht grijze accenten op de kussens het het kleedje. Ook het nachtlampje vind ik eg tof. De rechter kamer is klein, maar lijkt nog best groot doordat alles wit en strak is. Zulk effect wil ik dus ook creĆ«ren in mijn studentenkamer. 

Fashion blogger Liz Cherkasova's hat collection turned wall art.

Dit idee vond ik toch zo tof! Ik vind al die hoedjes er zo leuk uitzien op deze manier. Ik denk alleen niet dat ik het ooit zelf zou doen, maar misschien wel met andere producten. Bijvoorbeeld met gewoon fotolijsten of met mooi servies is ook leuk. 

blogger life | chez AnnouchkaIndoor Winter Wonderland #decor #white #inspiration

Zo'n klein inhammetje in de kamer is super handig voor opbergruimte. Net zoals op deze linker foto een paar boekenplankjes waar je van alles op kunt zetten. Van fotolijsten tot boeken en van vaasjes tot kaarsen. Als het een grotere inham is, kun je die natuurlijk ook gebruiken als kledingkast. Voor sfeer in de kamer, zoals op de rechter foto, is het leuk om wat kaarsen te plaatsen in je kamer, of gebreide kussentjes. Ook die slinger met lichtjes is super sfeervol, zo blijft je kamer altijd gezellig. 

Colorfull / home decor / pillows / bed / boho / indian / rustique / lovely / bedroomSoft pink bedroom 2

Dit creatieve idee is echt mij favoriet! Je kan er van alles opzetten, bijvoorbeeld een leuke quote. Dit lijkt mij echt heel gaaf om te doen in mijn kamer, dus als ik een goede diy kan vinden, staat dit zeker op mijn lijst! Ook de diy op de rechter foto vind ik super leuk. Een leuke decoratie en erg sfeervol voor in een all back to basic witte kamer. 




Image and video hosting by TinyPic

4 opmerkingen:

  1. wat een heerlijke inspiratie foto's ook echt mijn stijl en veel succes met een kamer zoeken lieverd ;)
    xx ish

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. je he vond ik ook al! en bedankt, zal zeker lukken :) liefs

      Verwijderen