vrijdag 27 juni 2014

OUTFIT | BLOEMETJES ROK GEMAAKT DOOR MIJN ZUS


Mijn zus is echt super creatief met naald en draad, soms gewoon eng. Dan maakt ze een mooie jaren '50 jurk binnen één dag! Ze maakt heel mooie creaties, zo heeft ze ook mijn prachtige (al zeg ik het zelf) promjurk laatst gemaakt. In dit bericht draag ik een mooie bloemetjes rok gemaakt door mijn zus. Ik vind hem heel gaaf, vooral omdat je dit niet zo snel op straat tegen het lijf zult lopen. Er hoort eigenlijk ook nog een bijpassende blouse bij, maar dit vond ik niet zo bij mij passen. Ik heb er nu voor gekozen om mijn crop top erboven te dragen met mijn nieuwe sandal heels eronder. Ik ben toch zo blij met deze hakken! Ze lopen echt hemels en het lijkt net of je geen hakken draagt. Ze zijn ook maar 8cm hoog, maar dit is echt perfect voor mijn gekluns op hakken.
En o ja, ik heb deze outfit soortgelijk gedragen tijdens mijn diploma uitreiking. Ik wist echt níet wat ik aan moest trekken en alles wat ik had was zwart (een beetje saai natuurlijk). Daarom koos ik ervoor om deze rok te dragen, maar dan wel in combinatie met een losvallend zwart shirt ipv deze crop top. 

CROP TOP HAKKEN RING H&M | ROK ZELFGEMAAKT DOOR ZUS | ZONNEBRIL HEMADit is dan mijn hipster zus die de foto's van vandaag en die de prachtige rok heeft gemaakt.

Image and video hosting by TinyPic

2 opmerkingen:

 1. Wat is je zus creatief, goed zeg! Hele mooie rok, je hebt 'm ook leuk gecombineerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja echt he soms een beetje om jaloers op te worden ;) en bedankt!

   liefs,

   Verwijderen