woensdag 26 februari 2014

TOP 5 TRENDS VAN DE LONDEN FASHION WEEK 2014

De London Fashion Week stond dit keer in teken van het seizoen lente en zomer, vol dus met frisse kleuren en prints. Tijdens de Fashion Weeks komen er altijd weer veel nieuwe trends. Ook voor dit seizoen zijn er weer nieuwe trends bijgekomen, maar we zien ook een paar oude bekende terug. Zo zijn de bloemenprints nog steeds erg populaire en ook zwart op wit doet het nog steeds goed. Gelukkig zijn er ook veel nog onbekende trens bijgekomen! In deze blogpost laat ik jullie een top 5 van de trends zien  die we het meest zullen terugzien.

BACK TO MONO
"BLACK AND WHITE GETS A FRESH, MODERN MAKEOVER"
Zwart wit doet het ook dit seizoen weer goed, maar dit keer zijn er wel wat leukere grafische prints bij toegevoegd. Een beetje duizelig wordt ik van sommige prints, maar eigenlijk vind ik dit juist wel heel erg leuk :)


WORD UP
"LOGO TEES AND SHOUTY LOGANS ARE HITTING THE MAINSTREAM"
Al een lange tijd zien we veel grappige en leuke teksten op de sweaters en ook dit seizoen blijven we deze trend zien. Alleen nu ook op jurkjes, rokjes en misschien zelfs ook wel broeken. 


COME TO THE CREASE
"DESIGNERS HAVE BEEN SHOWING OFF THEIR ORIGAMI SKILLS"
Deze trend zul je niet vaak voorbij zien komen op school of op straat, maar onder de gedurfde fashionista's is dit een heel gave trend. Hier val je zeker mee op! Bij deze trend is er gebruik gemaakt van opvallende soorten stoffen en soorten vouwingen wat een heel gaaf effect geeft.
RAPHSODY IN BLUE
"NOTHING REFLECTS FASHION'S LAID BACK NEW NARRATIVE LIKE THE OCEAN OF BRUISED AND BATTERED DENIM"
De spijkerstoffen blijven in en ook ik blijf ze mooi vinden. Denim krijgt alleen dit seizoen een nieuw jasje, het lijkt zelfs bijna niet meer op denim. Echt heel gaaf en als dit in de winkels terechtkomt en ook betaalbaar is, zul je mij dit zien dragen ;)
BLURRED LINES
"FASHION IS IN A CONTRARY MOOD"
Deze trend is geïnspireerd op de video clip van "blurred lines", pakjes met doorzichtige stukjes stof. Heel leuk voor feestelijke jurkjes, maar het kan ook makkelijk voor naar school, als het maar niet too much is.
Bron: http://www.vogue.co.uk/fashion/trends/2014-spring-summer/glorious-technicolour/gallery/1042430 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten