maandag 3 februari 2014

IK BEN GENOMINEERD VOOR EEN LIEBSTER AWARD

Ik had nog nooit van de Liebster Award gehoord, totdat ik een paar dagen zelf werd genomineerd door Tjalyn de Korte van haar blog tjalynepiennews . Ik vond dit erg lief van haar en ben gaan opzoeken wat het nou precies inhield. De award is bedoeld om nieuwe en nog vrijwel onbekende bloggers een steuntje in de rug te geven. Eerst ging dat om blogs met minder dan 3000 volgers, maar nu is dat voor de bloggers die minder dan 200 volgers hebben. Het idee: beantwoord 11 vragen van degene die jou heeft getagd en stel 11 vragen aan bloggers die jij het Liebster Award gunt. 

Hier dan de vragen die Tjalyn aan mij heeft gesteld: 

1. WAT IS JE FAVORIETE SMAAK THEE?
ik vind eigenlijk alle (oké bijna alle) smaken thee lekker, maar ik neem vrijwel altijd dezelfde smaak, namelijk Rooibos. Toch vind ik bijvoorbeeld de limites edition smaken van PickWick altijd heel lekker, zoals het Appeltaart smaakje of die Muffins. 

2. WAT IS JE GROOTSTE BLUNDER OOIT? 
Hmm... hier moest ik lang over nadenken, want eigenlijk heb ik heel vaak wel een paar blunders! Ik kan al mijn blunders dus niet meer zo goed herinneren, maar ik vind het altijd verschrikkelijk gênant als ik 100% zeker ben van mijn zaak en de ander uiteindelijk toch gelijk bleek te hebben. Dat overkomt mij best wel vaak...  

3. STEL: JE BUURMAN IS VAN DE TRAP GEVALLEN. HIJ HEEFT EEN BEEN GEBROKEN EN MOET DE KOMENDE WEKEN RUST HEBBEN. HIJ VRAAGT OF JE EEN BOODSCHAP VOOR HEM WILT DOEN, JE KRIJGT ER €10,- VOOR. JIJ...
A. ZEGT JA, TERWIJL JE ALVAST NADENKT WELKE LEUKE SPULLETJES JE ERVOOR KAN KOPEN. 
B. TUURLIJK! MENSEN HELPEN IS JOUW DING. HET GELD DOE JE IN JE SPAARPOT. 
C. JA DAAG. STEL JE VOOR DAT IEMAND JOU ZIET BOODSCHAPPEN DOEN. FAIL!
Ik zeg A. Ook al heb ik geen buurman (ik woon in een nieuwbouwwijk zonder buren :( maar als ik die wel zou hebben, zal ik dat wel voor hem doen! Ik zou dan een lekker beterschap-pakketje voor hem kopen! 

4. WAT WAS JE LAATSTE AANKOOP?
Ik wacht toevallig nu op een pakketje van de H&M dat ik al een tijdje geleden heb besteld. Ik heb eindelijk mijn perfecte paar zwarte chelsea boots en een mooie witte blouse besteld. 

5. MAAK DEZE ZIN AF. IK BLOG OMDAT IK...
... al van kleins af aan vele verhalen schreef en het heerlijk vond om te doen. Nu heb ik niet meer zoveel inspiratie om een heel boek te schrijven (ik verander te snel van gedachte ;) dus besloot ik om iets wekelijks/dagelijks te beginnen. Het leek mij leuk om dan mijn interesses te delen met andere mensen, bijvoorbeeld over mode, lifestyle en ik hou ervan om creatief bezig te zijn. 

6. ZING JE ONDER DE DOUCHE? EN HOE? (VALS, HARD...) 
Meestal zing ik niet onder de douche, omdat ik altijd in de ochtend douche en ik dan als eerste op ben. Dat doe ik mijn familie dus niet aan die nog aan het slapen zijn ;) Maar als het middag is en ik moet douchen, dan zing ik meestal wel. Niet al te mooi, want zo mooi kan ik niet zingen haha. 

7. ALS JE WAT LEUKS MOEST DOEN VOOR JE GROOTSTE VIJAND, WAT WERD HET DAN? 
Hmm.. heel moeilijk, Maar oké als ik echt moet kiezen, zal ik haar gewoon een bioscoopbon geven of zo. Alleen als het moet ;) 

8. WAT IS NAAST BLOGGEN JE LEUKSTE HOBBY OP INTERNET? 
Ik zit eigenlijk nooit echt veel op de computer naast het bloggen of ermee bezig zijn, dus dan moet ik toch eerlijk bekennen dat dan online shoppen mijn grootste hobby is! Omdat ik meestal geen tijd heb om de stad in te gaan, kijk ik daarom vaak op de sites van die winkels. 

9. VIND JIJ VRAGEN VERZINNEN HIERVOOR OOK ZO LASTIG? 
Ja heel erg! Ik vind op sommige vragen antwoorden ook best moeilijk, hihi. 

10. PLAATS HIERONDER JE LEUKSTE/MOOISTE FOTO UIT 2014...
De foto is niet super scherp, maar dit is zeker weten mijn favoriete foto tot nu toe. Mijn zus (rechts), vriendin (links) en ik waren melig en zijn toen midden in de nacht een fotohokje ingegaan en hebben een leuke foto gemaakt! Dit had ik altijd al willen doen, dus daarom dat ik deze heb uitgekozen. 


En dan nu mijn vragen die ik aan mijn genomineerden stel: 

1. de standaard vraag: waarom blog je? 
2. hoe ben je op de naam van je blog gekomen?
3. als je zou moeten kiezen tussen een mooi lichaam of een mooi hoofd, wat zou je dan kiezen? 
4. draag je liever een spijkerbroek of een rokje en waarom? 
5. wat is jouw favoriete kledingwinkel? 
6. waar schrijf je het liefst over op je blog en waarom? 
7. vertel eens drie random facts over jezelf! 
8. wat zijn je hobby's naast bloggen? 
9. van wat voor televisie series hou je? 
10. hoe ziet jouw vrijdagavond eruit? 
11. hoe ziet jou blog toekomst erover 5 jaar uit denk je / hoop je? 

En dan wordt het tijd om mijn genomineerden bekend te maken:

* Nadia van Nadia's Wonderland 
* Amber van Topic of Lifestyle 
* Zoë van Style Papillon
* Maud van Fashion of Maud 

X ANOUK. 

2 opmerkingen:

 1. Graag gedaan hoor! En de vragen heb je echt leuk ingevuld! Succes verder met bloggen!
  liefs,
  tjalynepiennews.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat super lief!
  Ik ga er meteen mee aan de slag, zodra hij online staat laat ik het je weten!

  Liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen