zondag 24 november 2013

PERSONAL | HAPPY BIRTHDAY TO ME

Afgelopen vrijdag ben ik alweer 17 jaartjes geworden. Vroeger was ik altijd heel zenuwachtig als ik de avond ervoor ging slapen, maar tegenwoordig natuurlijk niet meer. Tegenwoordig voel ik mij niet eens meer zo jarig, omdat ik meestal de hele dag op school zit en meestal ook nog eens huiswerk moet maken. Maar dit keer had ik maar drie lesuurtjes (het tweede, zesde en zevende uur, dus wel met drie tussenuren). In de middag kwam een goede vriendin en in de avond de visite. In deze blogpost wil ik jullie mijn verjaardag laten zien.

Mijn dag begon zoals elke andere dag. Opstaan, douchen, omkleden, make-up opdoen, eten en tandenpoetsen. Alleen kreeg ik dit keer tijdens het ontbijt de cadeautjes van mijn ouders en zus! Van mijn ouders heb ik een concertkaartje van de band Queens of the Stoneage gekregen waar we aankomende dinsdag naartoe gaan en nog wat geld. Mijn zus is erg creatief en heeft een unieke tas voor mij gemaakt! Hij is echt super mooi en ik ben er erg blij mee. Ik denk dat ik hem als shoptasje ga gebruiken, omdat er net geen schoolboeken inpassen. Ook heb ik nog een waardebon gekregen om stof uit te zoeken voor mijn promjurk, super leuk! Super gaaf is mij tas toch ! 

Daarna moest ik toch echt maar school toe, voor maar één uurtje wiskunde. Maar na de les kreeg ik nog wel een leuke verrassing van twee klasgenootjes van mij. Ze hadden een tote tas gekocht (waar ik echt verslaafd aan ben), moustache potloden (omdat ik dat stiekem toch nog wel een beetje leuk vind), een schrift en een waardebon voor de HEMA! Echt heel lief van ze en ik ben er erg blij mee! 


In mijn tussenuren ben ik naar huis gegaan en heb ik samen met mijn moeder de kitkat taart gemaakt. Hij is erg lekker geworden, maar echt vreselijk om te snijden en ook erg machtig. 


In de middag ging ik mijn vriendin van het station afhalen, die ik al een heel lange tijd niet gezien heb. We hebben cadeaus uitgewisseld, omdat zij in september jarig was (ja echt erg dat ik nu pas haar cadeaus heb gegeven, shame on me!). Ik heb heel leuke cadeaus gekregen en vond het ook super leuk om haar eindelijk weer eens te zien! 


Van mijn vriendin heb ik een mand vol met leuke spulletjes gekregen. Zo zat er een schattig potje, een hartvormig zeepje, douchegel, geurstokjes, een ketting en een beer kruik in. Super bedankt! 

Iets later kwamen mijn opa, oma en opa voor het avondeten en later in de avond kwam de rest van de familie. Het was heel gezellig en met alle neven en nichten hebben we op de WII een bowlingstoernooi gehouden. Echt gezellig. In de avond ging iedereen naar huis en bleef mijn vriendin bij mij slapen. 


Deze cadeaus heb ik van twee tantes gekregen. Het hartje en de Rituals geurstokjes van de één en een blogger boek met snoep van de ander. Echt bedankt! 


Ik hou nog steeds van Viktor en Rolf en ik ben daarom ook erg blij met de cadeaus die ik van mijn oom en tante heb gekregen! 

De volgende dag ging ik met mijn vriendin samen naar Almere Stad, waar we even gezellig geshopt hebben. Ik heb niet veel gekocht, alleen grijze handschoentjes bij de H&M (ze waren in de sale voor maar €5) en een doorzichtig telefoonhoesje waar ik een DIY van ga maken, dus dat zul je binnenkort op mijn blog zien! 


In de avond ging ik samen met mijn vriendin en weer haar vriendinnen naar de Battle of the Schoolbands. Het was erg gezellig en mijn oude school heeft ook nog eens gewonnen! 

Zondagochtend ging ik weer naar huis toe, heb ik wat huiswerk gemaakt en een beetje niks gedaan. In de avond ging ik wel met een vriendin naar de film The Hunger Games Catching Fire. De film was erg gaaf en ik kan nu al niet wachten tot deel 3! 


Zoals jullie lezen heb ik dus een heel gezellig weekend en verjaardag gehad. Toch voel ik mij nog steeds een beetje jarig, omdat ik vanavond nog uiteten ga, dinsdag naar het concert ga en donderdagavond nog mijn verjaardag voor vriendinnen vier. Ik wil bij deze iedereen bedanken voor een super verjaardag en de vele leuke cadeaus! 

x anouk. 


2 opmerkingen: