vrijdag 14 juni 2013

SHOPLOG | IPHONE 4 EN LEUKE HOESJES
Jaja, sinds een tijdje ben ik de eigenaar van een gloednieuwe beeldschone IPhone 4 ! Hiervoor had ik een IPhone 3, maar die was aan het vergaan. Toen ik een actie op internet zag, heb ik dus besloten om hem te kopen! 
Een paar dagen later kwam hij binnen, maar toen zat ik ook nog met het probleem dat ik zonder hoesjes zat! Ik wilde natuurlijk niet dat hij al in de eerste paar dagen beschadigd raakte, dus ging ik de stad in op zoek naar leuke hoesjes. Helaas hadden ze helemaal niets leuks, dus ging mijn zoektocht verder op internet. 

Ik kwam tijdens het zoeken al snel een goedkope site tegen met super leuke hoesjes! De site heet www.miniinthebox.nl . Het is een geweldige site met meer dan alleen hoesjes, het enige nadeel is dat de verzendtijd alleen erg lang is. Het duurt ongeveer 10-20 dagen voordat je bestelling pas binnen is. Wel een echte voordeel is dat er geen verzendkosten zijn, dus lekker goedkoop! 


Nu laat ik jullie mijn hoesjes zien! 


Dit is mijn favoriete hoesje, omdat ik de kleur prachtig vind en ik het gaatjes patroon er erg leuk uit vind zien. Het vrolijkt meteen mijn mobiel op! Toen ik deze zag moest ik hem gelijk hebben. Moustacheee! De meeste moustache hoesjes vind ik meestal niet mooi, omdat ze er altijd zo goedkoop uitzien. Maar bij deze vond ik dat helemaal niet! Het cassette hoesje vind ik ook erg gaaf. Ik hou van funny hoesjes, en deze is dat ook zeker. Het is een siliconen hoesje, dus hij is makkelijk verwisselbaar (de andere gaan er iets moeilijker vanaf). Dit waren mijn nieuwe beauty's. Houden jullie ook zo van leuke hoesjes? 

x anouk. 

2 opmerkingen: