vrijdag 10 mei 2013

ZOMERTRENDS VAN 2013





Deze zomer zijn er weer genoeg zomertrends die voor je klaar staan! Van de zwart-wit strepen tot de franjes. Echte trends om vrolijk van te worden! Lees snel verder voor de zomertrends. 

Zwart-wit streepjes
Deze trend is al een tijdje in en erg populair. Door een element met strepen toe te voegen, wordt je outfit meteen al helemaal grunchy. Eerder waren de blouses met strepen helemaal in, maar nu kunnen de broeken/shorts en blazers ook niet mee ontbreken in je kledingkast! Doordat de strepen al best wel druk zijn, is het beter om de rest van de outfit rustiger te houden en het alleen af te maken met wat statement accessoires. 




Platform sneakers

Sommige haten dit, andere vinden deze trend juist weer geweldig. Bij deze schoenen is het gewoon een kwestie van smaak. Deze trend is dus niet voor iedereen weggelegd. 





Zonnebril met spiegelglazen

Deze stoere zonnebrillen zijn deze zomer helemaal hot! Een echte toevoeging aan je outfit waar je mee gezien wilt worden. 


Strak in het pak

Denk hier niet aan mannenpakken voor het werk, maar aan fashionable en casual pakken voor vrouwen. Je ziet vaak in de winkels broeken of shorts met een bijpassende blazer hangen. 




Sandalen

Sandalen zijn de perfecte schoenen voor in de zomer! Ze zijn easy to wear en zien er ook nog eens super leuk uit. Sandalen kan je bijna overal wel onder dragen, dus ideaal. Er zijn ook nog eens veel verschillende soorten, met een bloem, met studs, in velle kleuren en noem maar op! 



Flared jeans
De hippie tijd komt weer in met deze wijde pijpen broeken! Je hebt de jeans vorm, maar ook in kleurtjes zijn ze verkrijgbaar. 




Statement necklace

Deze trend is ook al een tijdje in en is een echte toevoeging aan je outfit. Een basic shirtje is dan opeens niet meer zo saai! 




Maxi 
Deze trend mag zeker weten niet ontbreken in jouw kledingkast! Maxi jurken en rokken zijn een echte eyecatcher en heerlijk luchtig om te dragen. Draag er een (losse) tanktop boven of juist een groot wollig vest. 




Dit waren de zomertrends. Welke trend is jouw favoriet? 

x anouk. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten