donderdag 23 mei 2013

MAAK JE KAMER LEUKER DOOR ZELFGEMAAKTE CREATIES
Ik hou er van om mijn kamer te versieren met zelfgemaakte dingetjes. Het is toch hartstikke leuk om je creaties elke dag te zien in je kamer?! Om vrolijk van te worden! 
Om je kamer op te vrolijken, heb ik hier een paar idee├źn die jij zelf kunt maken! 

Wat je nodig hebt: alleen maar glazen motjes, easier kan het niet toch! Als de potjes van appelmoes bijvoorbeeld op zijn, spoel ze af en neem ze mee naar je kamer! Je kunt de potjes zo laten, maar versieren kan natuurlijk ook! Stop er pennetjes, stiften, potloden, paperclips, en andere bureau-accessoires in en je bureau is leuk versierd!  

Wat je nodig hebt: lijst, ijzerdraad en natuurlijk oorbellen voor de finishing touch! Koop een lijst en knutsel het ijzerdraad er horizontaal aan vast. Hang dan je oorbellen aan en zet hem ook een goede plek op je kamer zodat je hem altijd ziet staan! 


Wat je nodig hebt: glazen potjes, eventueel versieringen. Verzamel weer wat potjes bij elkaar, maar doe er dit keer wat anders in, namelijk bijvoorbeeld je sieraden! Je kunt ook deze potjes versieren, bijvoorbeeld met lintjes of strikjes etc. Maak er wat leuks van! 


Wat je nodig hebt: (papieren)winkeltasjes, fotolijstjes en voor het ophangen hamer en spijkers. Dit vind ik echt een heel gaaf idee! Verzamel al je winkeltasjes (het liefst papieren), glijd ze zo glad mogelijk en doe ze dan in een fotolijstje. Hang ze aan je muur (voor een mooier effect zijn meerdere leuker!). Echt een aanrader om te doen dus! 


Wat je nodig hebt: douchepot, papier met print, schaar, lijm. Easy to make en het is super handig! Geen lange snoeren meer over de grond, maar een bakje waar je mobiel gewoon in kan!Wat je nodig hebt: afbeeldingen, buddies of plakband. Een heel leuke decoratie voor in je kamer! Je kunt leuke afbeeldingen of eigen foto's uitknippen en in de vorm van een hartje op de muur plakken. Ziet er super leuk uit! Nog een ander idee is een wallquote maken van plaatjes uit tijdschriften! Net zoals ik jullie heb laten zien in een vorige blogpost!


Dit waren de DIY tips die je kamer laten opvrolijken! Echte aanraders om te doen!
x anouk. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten