vrijdag 24 mei 2013

TRENDING | ESPADRILLES
Heel veel mensen kennen dit super leuke schoenenmerk nog niet, maar ik wel! Ik heb het over de Espadrilles. Dit zijn super zomerse schoentjes die je meteen doen denken aan het strand! Ze zitten super lekker en zijn ook erg luchtig. Je hebt ze ook nog eens in allerlei soorten kleuren, prints en soorten! Een perfecte zomerschoen toch?! 
Omdat dit merk nog niet zo bekend is, maar ik er helemaal gek van ben, laat ik jullie in deze blogpost de schoenen zien! 

CARMEN
Dit zijn de modellen in standaardkleuren. Zoals je ziet, heb je veel keuze! Deze leukerds kosten €21,00. Ze zijn verkrijgbaar vanaf maat 36 t/m 43. 


Espadrilles - www.espadrillesetc.com - CARMEN - Style and detail

CABANA
Deze zijn weer net iets anders dan de vorige. De voor- en achterkant hebben een andere kleur! Super leuk! Deze variatie kost €25,50. Ze zijn verkrijgbaar vanaf maat 36 t/m 41. 

Espadrilles - www.espadrillesetc.com - CABA√ĎA - Style and detail

Doordat deze schoenen zo populair zijn tegenwoordig, zie je ze steeds vaker goedkoper in andere winkels. Zoals bij de HEMA en de H&M. 

Deze Espadrilles zijn van de HEMA. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren roze/oranje, zwart en donkerblauw met print (die hieronder afgebeeld is). Ze kosten €9,95. 


Deze zijn van de H&M. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren kakigroen en koraalroze. Ze kosten 14,95. 


Nog een paar leuke voorbeelden van deze leukerds. 
Dit waren dan de leuke en hippe Espadrilles! Wat vonden jullie ervan? Zijn jullie ze ook van plan om te kopen? 

x anouk. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten