OVER MIJ


Over mij
Hoi, wat leuk dat je op deze pagina kijkt! Dat betekent namelijk dat je meer over het gezicht achter deze blog wilt weten. Ik zal mij dus even voorstellen: ik heet Anouk en ik ben 17 jaartjes jong. Ik woon momenteel in het saaie Lelystad, maar ben van plan om zo snel mogelijk te verhuizen naar Arnhem want daar is mijn studie! Ik ben net begonnen aan de studie Product Design aan ArtEZ en ik vind het nu al onwijs tof. Eindelijk een school waar ik mijn creatieve buien kan loslaten en ook kan ontwikkelen.
Ik ben een echte fashionista en ik moet toegeven dat ik ook een shopaholic ben. Dit laatste probeer ik alleen te verminderen, want ik kan natuurlijk niet veel geld uitgeven als ik op kamers ga (jammer genoeg). Ik heb niet echt één stijl dat bij mij past, maar meer verschillende. Zo hou ik ervan om er vrouwelijk uit te zien (met rokken en hakjes), maar vind ik het ook heerlijk om een boyfriend jeans te dragen met een leren jasje. Wat ik wel heel vaak draag zijn dingen met stippen, strepen en heel veel zwart en donkerblauw. In (bijna) elke outfit die je op mijn blog tegen zult komen, zal ik dit ook dragen. Let maar op haha.
Naast bloggen heb ik natuurlijk meer hobby's (al heeft heel veel met bloggen te maken haha). Zo hou ik heel erg van fotograferen, zowel van dingen als mensen. Ik probeer mij hierin verder ontwikkelen en hoop zo prachtige foto's te maken. Ook hou ik ervan om creatief bezig te zijn (al moet ik zeggen dat ik daar de laatste tijd niet zoveel tijd voor heb gehad), om een hele dag te lezen, om af te spreken met vriendinnen en om gewoon helemaal niks te doen (met andere woorden: pyjama dag!).
Zo, ik denk dat dit wel goed omschrijft wie ik ben. Als je nog steeds niet genoeg over mij weet als je had gehoopt, kun je mij altijd een berichtje sturen die ik zeker zal beantwoorden.


Over deze blog
In februari 2013 ben ik deze blog begonnen, met de naam a fashion muse. Ik was al een tijdje bekend met het fenomeen "bloggers" en het leek mij wel gaaf om er ook eentje te worden. Zo gezegd zo gedaan. Ik begon deze blog natuurlijk niet om veel volgers te hebben en om cadeaus van bedrijven te krijgen (dat zou echt verkeerd zijn), maar omdat ik een grote passie heb voor schrijven. Hoe lang ik mij al kan herinneren, schrijf ik namelijk al verhaaltjes en hield ik een dagboek bij. Ik vertelde altijd dat ik later schrijfster wilde worden en op één of andere manier is dat toch wel uitgekomen. Ik bedoel, ik schrijf bijna elke dag op mijn blog en deel het met iedereen die interesse heeft. Dit maakt mij dan toch een klein beetje tot een schrijfster? Het leuke aan bloggen is, is dat ik overal over kan schrijven waar ik zin in heb. Meestal gaan berichten op deze blog over mode, maar ze zijn nooit helemaal hetzelfde. De ene dag heb ik zin om naar ontwerpen te kijken van designers en daar een bericht over te schrijven, de andere dag heb ik zin om verschillende outfits samen te stellen voor een gelegenheid. Er zijn dus veel verschillende aspecten die met mode te maken hebben waarover ik schrijf. Niet alleen schrijf ik over mode, maar ook over lifestyle (zoals interieur en styling), zelfgemaakte creaties en elke maand een instadiary komen aan bod op deze blog. Gevarieerd is deze blog dus wel en ik hoop dat dit verschillende bezoekers aantrekt. Ik hoop ook dat jullie mijn blog met plezier zullen lezen en volgen :) 

De foto's op mijn blog zijn gemaakt met mijn Canon 40D. Zo niet, is dit vermeld. 


Liefs Anouk 

2 opmerkingen:

 1. je hebt echt een hele leuke blog! Ik zelf ben net begonnen met bloggen, neem eens een kijkje :) (basick.weebly)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. aawh dankje! altijd fijn om te horen! zal zeker een kijkje op je blog nemen :)

   liefs

   Verwijderen