donderdag 24 juli 2014

MOOIE NATUURFOTO'S GEMAAKT IN HET PRACHTIGE NEDERLAND


Tijd voor een nieuwe update van mijn fotografie kunsten! Sinds ik mijn nieuwe Canon heb, wil ik het liefst van alles foto's maken, vooral van de natuur. In mijn achtertuin heb ik bijvoorbeeld heel veel close-up foto's gemaakt van bijtjes bij bloemen en ook stalkte ik mijn kat voor mooie foto's. Ook tijdens het schieten van outfit foto's heb ik wat natuurfoto's gemaakt en deze staan dan ook in dit bericht. Ik hou vooral van de close-up foto's, want die geven voor mijn gevoel iets magisch. Iets wat je niet met het blote oog zo snel kunt zien. Ik ben erg blij met de resultaten, vooral als je nagaat dat ik de camera pas een maandje heb. Ik ben nog geen top fotograaf, maar dat komt nog wel haha ;) Wat vinden jullie van deze foto's? 

Deze foto van mijn kat a.k.a. tijger moest er gewoon eventjes bij sorry ;) Image and video hosting by TinyPic

2 opmerkingen:

  1. Ik ben gek op natuurfoto's! Zelf doe ik niets liever dan de natuur fotograferen. Je hebt echt prachtige foto's gemaakt, zeker vaker doen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dankje! ja ik vind het ook heerlijk om te doen en ik denk ook dat ik vaker dit soort berichten op mijn blog ga plaatsen :) liefs

      Verwijderen