vrijdag 21 maart 2014

SHOPLOG | WE, H&M EN ZARA

Na een lange tijd niks leuks te hebben gekocht, heb ik in een paar weken tijd weer eens wat leuks gevonden. Ik vond de winter collectie heel erg tegenvallen, waarom ik dus weinig gekocht heb. Nu de lente en zomer collecties weer in de winkels komen, heb ik gelijk weer zin om te shoppen! En dat heb ik ook gedaan deze paar weken, waaronder ook een paar zomer dingen. 

WE 
Als eerste heb ik twee broeken bij de WE gekocht. Ik had al heel lang een nieuwe spijkerbroek en zwarte broek nodig, dus ik was erg blij dat ik ze nu eindelijk heb weten te vinden. De tweede broek was voor de helft van de prijs, dus dat maakte het alleen maar leuker! Ook vond ik bij de WE een mooi blauw riempje van 8 euro, maar er bleek dus nog korting vanaf te gaan waardoor hij nog maar 2 euro kostte! 


H&M
Daarna ben ik nog de H&M in geweest en mijn moeder haalde mij over dit stoere bomberjack te kopen. Ik twijfelde er eerst over, maar ben toch wel blij dat ik hem heb gekocht. Ik heb er ook twee bijpassende shirts bij gekocht, omdat ik anders niks voor eronder had. Ik ben hier echt heel blij mee!
Een ander item wat ik heb gekocht bij de H&M is een metallic top. Het is niet zo heel goed te zien op de foto en er zit nog een kreuk in, maar in het echt is hij zo gaaf!
En als laatste kwam ik deze geweldige broek met kant tegen in de winkel. Het was liefde op het eerste gezicht en het werd nog leuker toen ik 25% korting kreeg door zo'n bonnetje die ik bij de gids kreeg een paar dagen geleden.
ZARA
Ik heb ook nog een bestelling bij de ZARA geplaatst en het pakketje werd afgeleverd in een mooie doos met roze papier aan de binnenkant. Super leuk! Ik heb twee dingen besteld. Als eerste een (behoorlijk goedkope) tas die je op twee manieren kan gebruiken.  Aan de ene kant is hij donkerblauw en aan de andere kant is hij een beetje grijs/blauw/groen met een gaaf textuur. De tas heeft ook nog een klein tasje erin zitten, omdat hij voor de rest geen vakjes heeft.
Het andere artikel dat ik bij de ZARA heb besteld, is de kanten short die jullie ook op mijn wishlist zagen. Ik besloot om hem gewoon te bestellen, want hij is zoo gaaf! Ik twijfelde een beetje over de maat, maar gelukkig zat hij perfect! Ik kan nu niet wachten tot het zomer is en ik hem kan dragen.


Bij de H&M had ik ook nog een paar slip ons besteld, maar toen hij thuis werd bezorgd, bleek hij toch een beetje te groot zijn. Hier baal ik echt enorm van, want de schoenen zijn nu uitverkocht op de site! Ik zit nu dus heel erg te twijfelen of ik hem wel moet terugbrengen of dat ik moet wachten tot mijn maat weer online komt te staan :(  ... 


X ANOUK. 

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooi print op de bomberjack! Veel plezier met de items.

    BeantwoordenVerwijderen